Diverse stylen.

Na de lange lokken van het afgelopen voorjaar zie je dit seizoen meer lucht en beweging in het haar. Dit komt doordat het haar met een nieuwe methode geknipt wordt. Sterk gecentreerd vanuit een punt in het midden, waardoor het haar veel verschillende tussenlagen krijgt, dit met een speciale knip- en snijtechniek. Dit zorgt voor een ideale basis voor diverse styling-variaties met pit. Van casual-chic naar je werk, alsmede een stoere variant voor een avondje op stap. Goede producten zoals een wax en gel-spray, maken het kapsel een gemakkelijk en draagbare.

 Spectaculaire kleur

Qua kleur mag het allemaal wat gedurfder dan de afgelopen seizoenen (alleen als jij dat wilt, natuurlijk). Helemaal hip is een haaraanzet in contrasttinten zoals goud met blond, -koper of mahonie. Alle combinaties zijn mogelijk, als het maar bij de basiskleur aansluit èn contrasteert. De kleur wordt zo aangebracht dat bij diverse stylingsvarianten de kleur of heel duidelijk zichtbaar is of juist niet. Natuurlijk zijn de traditionele kleuringen zoals Chocoladebruin, Caramel, en Beige tinten ook mogelijk

Variatie

Styling is nog niet eerder zo makkelijk geweest. Door de korte contouren en de gecentreerde bovenlagen van het haar, valt het kapsel al van zich zelf. Door enkel maar het haar droog te blowen ontstaat er volume, en door gebruik van een matte wax, maakt u een uitdagende sportieve Retro-kuif, of juist een rustige variant een zachte zakelijke pony. Dit alles met goede stylingstips en productadvies van je kapper.

Haarstijlen voor de vrouw
Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.
Ovaal gezicht
Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.
Rond gezicht
Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.
Vierkant
Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.
Hartvormig
Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Meestal bent u de trotse bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Laat uw haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.

Haarstijlen voor de man
Volgens ons is het een must dat uw haar ook daadwerkelijk mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een heel lief rond effect. En dat is natuurlijk niet echt stoer.

Lengtes
Daarom is het een goed plan om wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoeft u niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. U kunt het wat meer punky stylen.

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: