Afspraak?

Wilt u direct een afspraak bij ons maken? dit heeft onze voorkeur.  Neemt u telefonisch contact op en wij kijken direct wanneer u bij ons terecht kunt.

Zonder afspraak?

Uiteraard kunt u bij ons ook zonder afspraak terecht. ons afsprakenboek staat snel vol,en een afspraak maken voorkomt wachten. Wilt u toch zonder afspraak komen?, belt u dan vooraf op en indien mogelijk plannen wij uw afspraak in, op een voor u zo goed mogelijk tijdstip.

Koopavond

In tegenstelling tot de koopavond van winkelcentrum Bisonspoor, hebben wij dekoopavond op donderdag.

Weinig tijd ?

Het kan voorkomen dat u ons bezoekt op een druk moment. Indien de wachtijd langer dan een half uur betreft dan bieden wij u de mogelijkheid om een afspraak van de dag te maken. Dit betekend dat u alleen diezelfde dag dat u ons bezoekt een afspraak kunt maken op een later tijdstip op dezelfde dag. Natuurlijk bent u van harte welkom om te blijven wachten, natuurlijk met een kopje koffie. Of u winkelt nog even op winkelcentrum Bisonspoor.

Routebeschrijving

Onze salon is gevestigd in het gebouw "Crosspoint" aan het Stationsplein van Maarssen. Naast Grand Cafe-Restaurant, CALLAS. U herkent ons aan de grote beplakte ramen met de nieuwe HaarModelijn. Parkeren U kunt bij ons op het parkeerterrein van Antilopespoor parkeren of naast de I.n.g. Bank, verder zijn er ruime parkeergelegenheden bij P2 welke aansluit met een zebrapad naar onze salon. Eventueel de  2 andere parkeergarage's van winkelcentrum Bisonspoor, dit alles gratis. 

Na het parkeren van uw auto loopt u onder het nieuwe complex Marc`s door naar het zebrapad zo het stationsplein op.

Tevredenheids garantie

Het kan voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over het eindresultaat. Schroomt u niet om dit ons te vertellen. U heeft altijd 2 weken garantie op uw behandeling, wij bespreken graag, en kosteloos de mogelijkheden om u wel tevreden onze salon te laten verlaten.

Pony en Nek Service

Het bijwerken van nekharen of knippen van een pony is kosteloos, echter doen wij dit enkel tegen sluitingstijd.

Hygiëne

Naast een schone salon gebruiken wij voor iedere klant een schoon gewassen kaplaken, handdoek en een eenmalig te gebruiken wegwerpnekmes.

Spaarkaart

Als u vaste klant bij ons bent, laten wij graag zien dat wij u waarderen. Zo kunt u sparen voor korting op diverse behandelingen naar keuze. Maar u kunt ook doorsparen voor een complete gratis behandeling. Dus als u ons regelmatig bezoekt, spaart u des te meer. 

Jaarbudgetkaart

Indien u voordeliger uw haar wilt laten knippen, kan dat. Hoe?. U betaalt een aantal knipbehandelingen vooraf, en wij belonen dit vertrouwen met gratis extra knipbehandelingen. Alleen de salon zal deze kaart in aangegeven maanden aanbieden, Informeert u dit bij uw kapster.

 

Vacature

Heeft u intresse om werkzaam te zijn in onze salon, mailt u dan uw gegevens naar onderstaand adres, graag tot ziens.

Tevens zij wij gecertificeerd door K.O.C Nederland als erkend leerbedrijf.

Map

Basic Kappers

Safariweg 67
3605ma   MAARSSEN
t: 0346590428
e: Infokapperskantoor@gmail.com

Openingstijden

Di 09:00 - 17:15
Wo 09:00 - 17:15
Do 09:00 - 20:00
Vr 09:00 - 17:15
Za 09:00 - 16:00

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: